Tığ işi

Örgünün yakın çekim fotoları. Model çok kolay ve zevkli örmenizi tavsiye ederim.



Bu örgüyü yaz başında Marks and Spencer da gördüğümde örmeye karar verdim. Yalnız beden olarak biraz küçük örmüşüm. Düğmesi sert plastik dosya yı istenilen büyüklükte ortası delik olacak şekilde kestim ve tığla ip doldurdum çıt çıt la da kapatılıyor.


9 yorum:

  1. Wouww..Cok super..Bu model nasil cikiyor.Anlatabilirsen cok sevinirim.Ya da adini soyle ben arastirayim google'dan..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. Anlatmaya çalışıyım hatta yakından bir foto daha ekliycem ondan da yararlanabilirsin bizde bu örneği mağazadan çektiğimiz fototğraftan çıkarmıştık daha doğrusu ablam çıkarıp bana gösterdi hatırladığım kadarıyla çok basitti göründüğü gibi değil.Modelin bir adı varmı bilmiyorum malesef.

    YanıtlaSil
  3. Dün ben buna yorum yazmıştım şimdi bulamayınca şaşırdım, neyse bende çok beğendim modelini yakın foto çekersen bende çıkartmak isterim gerçekten çok güzel olmuş beyazda çok şık durmuş ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  4. Yorum olarak sadece haydins'in yorumu vardı başka yoktu.Yayınlamamak gibi birşey sözkonusu değil sizlerin yorumları benim için çok önemli.
    Ne oldu bende anlamadım.
    Örgümü beğendiğine sevindim teşekkür ederim yakın fotoları hemen ekliyorum..

    YanıtlaSil
  5. Yok canım öyle bişey düşünmedim zaten, yorum yazarken belki problem olmuştur bilemiyorum bende, yakın foto için çok sevinirim sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  6. Evet sanırım bir şey oldu ama bende çözemedim :-)Yakın fotolar tığ işi başlığında ekledim eğer sormak istediğiniz başka birşey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. merhaba, çok sevdim bu hırkayı ve yapmak isterim ben de ama nasıl bir ip, ve kaç ilmek başlanıyor gibi ufak sorularım olucak. yanıtlarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  8. Merhabaa
    İpiniz çok ince veya çok kalın olmamalı orta kalınlıkta. Çekeceğiniz zincir sayısıda sizin beden ölçünüze bağlı. Gözkararı bir miktar örün bedeninize ölçün veya bedeninize uygun olduğunu düşündüğünüz bir hırka veya yelek üzerindende ölçebilirsiniz çekeceğiniz zincir miktarını.
    Kolay gelsin..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...