25 Nisan 2019

Ankara'ya bahar bugün geldi bence. Hava pırıl pırıl ve çok sıcak.
Yağmurcuğumla özlem giderdik bugün. Güzel bir Tunalı buluşması oldu. Amelia's Garden da başlayan günümüz vakit kısa da olsa yine çok verimli geçti. Bir kitapçı, bir kahve-pastacı keşfi ile tesadüfen denk gelen eski Ankara evlerinden biri günü güzel kılan ayrıntılardan oldu.  

13 yorum:

  1. Deryacım özlemişim buraları:) ne güzel bir garden orası:) Yağmur'u görünce şaşırdım , aa bizim Yağmur dedim:) (yani sanırım o)çok çok sevgiler ...

    YanıtlaSil
  2. Goncacım hoşgeldin :) bende senin yorumlarını özlemiştim. Bloğun çok eski günlerinden Yağmur sanırım aynı arkadaşımız :) benden de sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  3. Nice pictures. Looks like a really lovely place.

    YanıtlaSil
  4. Ay ne güzel gezmişsiniz :) Özendim keşke ben de gelseydim :)

    YanıtlaSil
  5. Dear Tammy, Many thanks for your nice comment.. :)

    YanıtlaSil
  6. Ezgicim seninle gezmelerimizi çok özledim, keşke... :)

    YanıtlaSil
  7. Ne güzelmiş orası Derya:)

    YanıtlaSil
  8. Semicim bende çok seviyorum, sevdiğimiz mekanlardan :)

    YanıtlaSil
  9. Sizi benim bloguma da beklerim. İyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
  10. Çalışmalarınız çok güzel Derya Hanım fakat blogunuzun tasarımı biraz insanı yoruyor çok teşekkürler. Farklı ve sade bir tema olsa daha fazla gezinmek isterim.

    YanıtlaSil
  11. Eğitim pınarı; Yazılarınız ilgimi çekti bu yüzden bloğunuzu takipteyim, blog tasarımı ile ilgili yorumunuz için teşekkür ederim, bir süre önce biraz tenhalaştırmıştım (bana göre :) iyi ki öncesini görmemişsiniz :) yorumunuzu dikkate alarak biraz daha üzerinde çalışacağım tekrar teşekkürler.. :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...