1 Şubat 2018

Yeni motifimiz. Genel bir isim altında farklı versiyonu ise çok fazla. "Flower granny square"
Motif meydan okuması ben de dahil bu güzel işe katılan herkese bir hareketlilik ve heyecan getirdi. Beklediğimiz bir hedefmiş, gösterildiği an koşmaya başladık bu etkinliği iyi ki başlatın Ezgicim. Merakla yeni yeni modeller arıyor sonra onları büyük bir keyifle örüyorum. Teşekkürler..
Şu ara kitaplarımı biraz ihmal etmiş olabilirim. Sabahattin Ali'nin Değirmen kitabına geçtiğimiz haftalarda başlamıştım, ilk hikaye oldukça etkileyiciydi, araya tatil, el işinde istikrarlı bir döneme girince okumalarım yarım kaldı. Tekrar bir düzen oturtmak istesem de şimdilik olmadı.
Evi de karıştırmış, olduğu halinden sıkılıp yeni bir şekle büründürmek istemiştim, bir parça oldu sayılır bu değişiklik beni bahara kadar idare eder :) özellikle hobi malzemelerim ve sevdiğim işlerin bana daha yakın olması için ufak yerleşim değişiklikleri yapıyorum, bu arada elime geçti Ayvalık'tan aldığım kaneviçeler, iki yıldır oralara gitmiyoruz özledim bu yıl ne olur ne biter bilmiyorum ama yeniden o sokak aralarında kurulmuş kocaman pazarın içinde kaybolmak istiyor, yorulduğumda dut suyu ve sakızlı kurabiyeli bir mola vermek istiyorum, dönüş yolunda geçtiğim antikacılar sokağında uzun uzun vakit geçirmek...

4 yorum:

  1. Çok güzeller ellerinize sağlık 😊 Ezgi bize hareketlilik kattı değil mi? Böyle eğlenceli devam ederiz inşallah 😊
    Ayvalık hayalinize ortak oldum bu arada,ama ayvalık tostunu da ekleyerek 😄💕

    YanıtlaSil
  2. hayat cıvıltısı; Teşekkür ederim, kesinlikle hareketlendik, evet benimde dileğim aynı keyifle devam etmesi, ben nasıl unuturum tostu iyi oldu hatırlattığınız :)

    YanıtlaSil
  3. Kanaviçeler harikaymış.
    Ayvalığın antikacılar çarşısını bende çok seviyorum ve yazları cumartesi günleri pazara dönüştürüyorlar oraları. Gezmek çok keyifli oluyor. Aklında bulunsun ;)

    YanıtlaSil
  4. Şebnemcim çok özledim keşke bir fırsat olsa da tekrar gidebilsem :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...