9 Mart 2014

 Yeni haftanız güzel olsun......
Ufak kıpırdanmalar vardı, birşeylerle uğraşmak adına, kumaş bantları demir askıları kaplamada kullandım, aslında süsleri şart değil ama ben iliştiriverdim.
Bu kıpırdanmalar belki daha çok meyve verirdi, haftasonu bu kadar çok gezilmeseydi, bu ipi uzun zamandır görüyordum bu sefer aldım ve denemek istedim, renkleri hoşuma gitti.
Yeni hafta başlıyor yine,

7 yorum:

  1. Hoop bitiverir.
    :-)
    Organize anne

    YanıtlaSil
  2. Selamlar..o papatyalar ne guzel oylee bayiliyorum ...orenbayan dorayi seviyorum ben..renk cesidi cok fazla..helede pastel tonlari..ama bi sure yunculerin onunden gecmek istemiyorum..bide yolumun yolumun ustunde olmasa :) sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Deryacım,bu kıpırdanmalar iyidir umarım yavaş yavaş arkası gelir birde merak ettim Türkan şorayın kitabımı o sadece fotografmı ,sana elişi bakımından bol verimli bir hafta diliyorum sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. oğlak ikizleri; Aslında birşeye başlayabilsem ve bitiriversem ama çok ilhamsız kaldım şu ara :)

    havva; Bende hep aynı şeyi söylüyorum ama hep alıyorum demek ki örmeden yapamıyoruz, iyisimi alalım güzel güzel iplerimizi :) birde yapacak birşey bulabilsem :)

    Teşekkür ederim Semicim, ptesi ptesi bloğa uğrayan sizler içindi o foto :)

    Meltemcim, inşallah çok teşekkür ederim, birşey beğenip de bağlanamadım hala, o dergi arkasında kitabın reklamı, Çınar kurcalamış çıkarmış oraya resmi görünce hoşuma gitti çekiverdim, doğaçlama blog fotosu oldu :) iyi haftalar dilerim...

    YanıtlaSil
  5. çiçeklere bayıldım, askıları bantla kaplama fikri güzel, ben de yapayım, ev bant dolu:)) iyi haftalar olsun Deryacım, sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. ören bayan dora pişman olmayacağınız bir ip .örümü çok rahat ve renkleri çok güzel
    İyi haftalar Derya Hanım

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...