21 Şubat 2014

Havaların böyle bahar tadında gidişi ayın Şubat olduğunu bilsek de bizi de o bahar moduna geçiriyor, daha çok dışarda olmak, seyahat etmek gibi uyuyan hislerimizi uyandırıyor bir bir.
İtiraf edeyim bu güllü motifte hala işte budur deyip mutfağıma asacağım beğendiğim renk ve model kombinasyonunu bulamadım. Habire örüp duruyorum.
Battaniyedeki azmim parmak ısırtan cinsten, aslında kullanışlı bir ebata geldi ama ben elimdeki iplerle hala devam ediyorum, olmuşken biraz daha büyük olsun, hem ipler kullanılsın diyerek, her ne kadar birleştirme renginden kenarına kalınca geçmek istediğim  son sıraları örerken, bu ebat beni zorlayacak olsa da, yapıp da içime sinen ve bağlandığım işlerden biri olduğu için sanırım buna değer. İyi haftasonları.........

7 yorum:

  1. maşallahınız var dur durak bilmiyosunuz :)

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık derya:) ipin markası ne..bide tığın numarasını rice etsem:)) iki tane tığım var biri fazla kalın örüyo elim acıyo biride ince oluyo..

    YanıtlaSil
  3. Deryacım bu havaların hali ne olacak bilmiyorum. Uğur bizim ufaklık anne tatilmi geldi diyor çocuk yazın geldiğini zannediyor. Battaniyende bitmek üzere ha gayret sen onun gibi kaç battaniye bitirdin güzel bir haftasonu diliyorum sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Yine ne güzel işler yapıyorsunuz.Güle güle kullanın,iyi günlerde...

    YanıtlaSil
  5. ayşen yörükoğlu21 Şubat 2014 05:41

    derya hanım vallahi yine döktürmüşsünüz. helal olsun size.

    YanıtlaSil
  6. Battaniye super olucak.Bence kesinlikle büyük yap,bende bazen renklerde kararsız kalıyorum maalesef.Mutlu haftasonu

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...