1 Kasım 2013

Kahve tüketimim epey arttı. Keyifli sohbetler eşliğinde, bazen sonbahar yaprakları düşerken bir kafenin bahçesinde, bazen bir dostun sıcacık evinde.
Kahve tüketimini tetikleyen bir başka şeyde güzel fincanlar bana göre. Tepe home'lara yeni Green gate'ler geldi duyurulurrr.. Bir gün önce içimde inanılmaz bir istek doğdu o taraflara gitmek için, malum oldu heralde, gittim dolanıyordum ki araba araba yeni ürünler gelmiş, kutuları açıp standa yerleştiriyorlar, aman allahım, iyiki gelmişim dedim, ama o "en" olan desenler malesef biraz azdı, zevkler ve renkler tabi ama keşke o tarz daha çok olsaydı, birde beklediğim süt şişesi vardı ki o da yoktu. Her uğradığımda çalışanlara ısrarla soruyordum yeni ürünler gelecek mi? ne zaman? diye, ama sıfır bilgi, kocaman GG distribütörü yazdığı halde devamı yok gibi baştan savma ve bilmeden cevaplar verdiler bana ama işe bak ki geldiği gün daha kutular açılırken ordaydım çok sevindim.
Kahve çok içiliyorsa, gezmek tozmak çoktur, sohbet koyudur, el işlerinin pabucu dama atılır. Haftasonunuz güzel, dostlarınızla ve sevdiklerinizle keyifli zamanlarınız çok olsun..

6 yorum:

  1. Ne kadar haklısın, distrübitörlüğü aldılar ama ürün getirmekte sıkıntı yaşıyorlar, o rafların hep dolu olması lazım, neyse senin sayende haberim oldu, pek bir şey almayı düşünmüyorum ama dayanamayıp gidip bakarım yarın :))

    YanıtlaSil
  2. Deryacigim o desenler ne guzeldir oyle insani mutlu eder.Her odada kullanabilirim.

    YanıtlaSil
  3. ben maalesef bu aralar kahve tüketimini neredeyse sıfıra düşürdüm. bazen çok canım çektiğinde sulu sulu içiveriyorum hevesim geçsin diye. Kafeine dikkat diyorlar napim :) Sizlere afiyet olsun

    YanıtlaSil
  4. ben ankara bilken tepe home mağazasına gittim.. çok fazla çeşidini getirmişler bu sefer.. yaz döneminde gelenler beni tatmin etmemişti. ama şimdi o kadar çok çeşit vardıki ...fincanlardan edindim.. vallahi doğru söylüyorsunuz fincan insanın kahve alışkanlığını artırıyor. siz hangi tepe home mağazasına gittiniz acaba? ben bilkentekinden çok memnunum.. çalışanlarına G.G. bilgisini telefonla sordum şu tarihte seriglemeye başlayacğız dediler ve tam o tarihte ürünler vitrinledeyri.. ben buradakinden çok memnunum.. belkide iyi günlerine denk geliyourm..kim bilir...Dilek

    YanıtlaSil
  5. Sıcacık kahve ve yanında tadına doyulmayan sohbetler her daim yanınızda olsun :)

    YanıtlaSil
  6. Ahu; İyi gezmeler.. :)

    Evet baharcım bende çok seviyorum.

    küçük mucizem; Sağlıklı günler dilerim.

    Dilek; Bende bilkent mağazasına gidiyorum, bana en takozlar denk geldi demek ki o gün, bir cevap alamadım aldığım cevaplarda komikti, denk gelmiştir olabilir sizin adınıza sevindim, yeni aldıklarınızıda iyi günlerde kullanın :)

    gamze; Çok teşekkürler..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...