12 Temmuz 2012

Bugün uzun süre ara verdiğim ticaret hayatıma yeniden dönüş yaparak aldığım siparişleri hazırlamaya başladım. Lavanta kesesi yapacağım bolca.
Evde meşguliyetin varsa sıkılmaya, dolayısıyla dışarıya çıkmaya ihtiyaç duymuyorsun hiç bugün ben uzun zaman sonra bunu hissettim ama çıkmamız gerekiyordu, sabahtan başlangıç yaptığım işleri bırakmayı hiç istemeyerek attık kendimizi sokağa. İçimden yükselen sesler var yine, tatilim gelmiş, bir hengamenin içindeyim kendi kabuğuma çekileceğim günleri iple çekiyorum.
Beraber oyun oynamak, oyunda hem anne hem baba olursa dünyalar onun olan kuzu. Uykuya yatmamak için bahaneler, türlü oyunlar, yaramazlıklar. Uyku demişken nihayet yatağımızı ayırdık, kendi odası, kendi yatağı fikrini iyiden iyiye benimsemeye başladı. Bunda yastık altından çıkan hediyelerinin katkısı büyüktü tabi.

8 yorum:

  1. Yatağı ayırman çok iyi olmuş.
    Siparişin hayırlı olsun, üstesinden gelirsin sen...

    YanıtlaSil
  2. Yeteneklerinizi takdir ediyorum. Ne kadar güzel şeyler yapmışsınız. Home Sweet Home'lu yastıklar, rengarenk örme battaniyeler, lavanta torbaları, kanaviçeler, hepsi birbirinden güzeller. Ben de son zamanlar da el işi ve goblen yapımına merak sardım. Yalnız bu güzel kumaşları nerden edindiğinizi sormak istiyorum. :)

    YanıtlaSil
  3. bizde de durum aynı anne babayla oynamaya bayılıyorlar :) robot oyuncağınızı çok beğendim :) kuzuyu tebrik ediyorum ayrıca yatağına odasına geçmiş :)

    YanıtlaSil
  4. Bol kazançlar,keyifli uğraşılar.Biz de sıcaklardan ancak akşamları gidebiliyoruz parka dolayısıyla evde tüm gün oyun oynamaktan gına geldi ama yeterki mutlu olsunlar diye dayanılıyor.sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim Semicim, gelirim inşallah hep yüreklendiren güzel sözler alıyorum ama niyeyse bir endişe sarıyor beni anlamıyorum, güven eksikliğim var benim :)

    delikitap; Çok teşekkürler, kumaşlarımın bazıları Şık düğme'deki ithal kumaşlardan, bazılarıda Çıkrıkçılar yokuşundaki kumaşçılardan.

    Teşekkür ederiz Nihan teyzesi, iyice sahiplenmişti bizimkini, robot oyuncağı tavsiye ederim fonksiyonel, sök tak vidalar, lokmalar falan, Tunalı mothercare'den aldık üstelik indirimde şu ara.

    limonata-kurabiye; Teşekkürler, oyun oynamak işkence gibi ben epey zorlanıyorum ne alan söyleyim :)

    YanıtlaSil
  6. deryacım hayırlı olsun siparişlerin üstesinden gelirsin sen onların kolay gelsin....kuzunun cıpıldak kollarından ısırıyorum...:)

    YanıtlaSil
  7. Bol kazançlı işler olur inş. Deeya hanım. Yaptığınız keseleri de bizimle paylaşırsınız umarım.

    YanıtlaSil
  8. Bol kazançların olsun Deryacığım, eminim harika şeyler çıkaracaksın.Kalpli lavanta keselerini çok beğendim, benzerinden bende yaptım.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...