26 Eylül 2011

Etrafta saçılı oyuncaklara bakıp da ne güzel oyuncaklarıyla oynayan bir çocuk zannetmeyin, onlar sadece ortaya döktüğü, gelip giderken benim takılıp öfkeyle tekmelediklerim, kuzu şu ara gittiği heryerden bulduğu broşür, numara, bilet, makbuz, fiş kısaca bu anlamda aklınıza ne gelirse onları topluyor, kaybolan veya vermediğim kağıtlar için mücadele içinde benimle, bunların yanısıra herçeşit pet şişe kapağı. Aman allahım, çıldırmak üzereyim, başka birşeyle oynamıyor uzun zamandır. Ev kırpılmış kağıt ve kapak dolu. Bazen anlaşmaya varıp toplayıp atıyoruz hepsini ama kısa süre sonra yine toparlıyor en az o kadarı. Yine bir yaş dönümündeyiz galiba dedirttiği aksilik, huysuzluk ve benim dediğim esastır hallerinde. Uyuduğu müddetçe huzur içindeyim, kalkmasına yakın düşünmeye başlıyorum endişeyle, yine kavgalar ve tripler başlayacak diye.
Geçen gün kuzuya oyalanmalık olsun diye elimdeki malzeme yeterli olmasa da kes yapıştır işine giriştik. Birkaç dakika sonra sıkıldı tabiki, kutunun hala eksikleri var, daha dolu olunca resimler daha güzel oluyor, o yüzden bu şekilde beklemede.
Evdeki temizlik harekatında boya kısmı tamamlandı. Sonrasında ufak tefek işler kaldı, üzerimden kocaman bir yük kalktı sanki.

2 yorum:

  1. Merhaba Derya hanım:)
    Bloğunuz da kuzunuz da çok tatlı:))
    maaşallah.. sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. elişi defteri; Merhaba, teşekkür eedrim..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...