Son zamalarda


Son zamanlarda içimden pek yazı yazmak gelmiyor bloğa, genelde resimlerle geçiştirmeye çalışıyorum, bu akşam bişeyler yazalım dedim. Sıcak günler bunalttıkça bunaltıyor bizi, internette güzel tatil resimleri olan bloglar favorimiz şu aralar. Kalkıp bizde gitsek, hatta bir değişiklik yapıp maceralı bir rota çizsek, içinde tren yolculuğu, feribot falan olan. Bir kalkıp coşuyoruz, sonra duraklıyoruz. Çok planlı işler bana göre değil zaten.

Birkaç zaman önce mutfağa giremiyorum derken şimdi peşpeşe hamur işleri fotoları ekliyorum. Aslında çok da haşır neşirliğim yok mutağımla öyle görünsede, ben mutfağı kışın seviyorum galiba. Bugün de kuzu tutturdu önce limonata istedi, sonra vazgeçti keke çevirdi. Tamamen doğaçlama bir limonlu kek çıktı ortaya. Göz kararı katışan malzemler, yumurtayı kırıp, hamuru karıştırmaktan keyif almış bir çocuk ve ortaya çıkan kekimiz.
Elişleri devam ediyor çok yoğun olmasa da, battaniyem ağır gidiyor almam gereken bazı renkler var, henüz istediğim tonları bulamadım. Dikişler ise denenecek yeni modelleri bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Söz uçar, yazı kalır...