Bugün


İpek kumaşlı kolyeleri görüp beğeniyordum, geçen bizim kızlarla yaptığımız Ulus turunda hadi bizde yapalım dedik, ipek kumaş Şadiyeciğimin hediyesi. Bende bugün Suluhan'daki takı dükkanlarından birinde hazırlattım.

Saksı süslerim vazomuzda birikiyor ama hala saksılardaki yerlerini alamadılar, bugün birde kubaye adam bulduk ki malum çok seviyoruz hemen aldık.

Çınar'ın bugünkü gezide aldığı oyuncağı, çok mutluyum çünkü son zamanlarda aldığımız her oyuncak arabaydı. Bugün araba dışında bir oyuncakla eve geldik.


Bugün "Baykuşlar ve diğerleri kolleksiyon evine" uğradık. Ahmet amcanın Çınar'a minik süprizleri vardı, masa sandalye oyuncağımızı da buradan aldık. Sonrasında eski bir lamba beni bekliyor, renkli camlı süper bir eşya. Ahmet Bey'in her zamanki içten ve samimi sohbeti ve dükkana özgü çayımızı da içtikten sonra müsaade istedik.
Ahmet Bey, dükkanına gelen çocukların boylarını ölçüyor, önceki gelişimizde Çınar'ın boyunu da ölçmüştü, ama biz o kadar sık gelip gidiyoruz ki henüz kıyaslama yapamadık, seneye bakalım ne kadar büyümüş olacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Söz uçar, yazı kalır...