Atkının yapılışı.. ve şiş torbası

Örgünün alt sırası için istenilen uzunlukta zincir çekip, birinci zincire beş tane trabzan yapılır, hiç zincir çekmeden yanındaki zincire batılıp yine zincirsiz yanındakine geçilip beşli trabzan yapılır. Sıra boyunca devam edilir. İkinci sırada beşli trabzanın üçüncüsüne zincirsiz batılıp, daha önce zincirsiz battığımız sıranın üzerine de beşli trabzan yapılarak devam edilir. Umarım anlatabilmişimdir..

Ortalıkla bir paket lastiği ile toplanmış şişlerim için bir torba diktim. Biraz geniş kesmişim o nedenle çift kat oldu, isabet oldu. Kalın ve ağzı büzgülü şiş torbam..

6 yorum:

  1. İkisi de çok güzel.Ellerinize sağlık.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. harika anlatmışsın eve gider gitmez deneyeceğim bunuda ve eminim yaparım senin anlatımlarınla hemen çözüyorum çok sağol.

    YanıtlaSil
  3. atkının renkleri çok güzel..

    YanıtlaSil
  4. Beğenmenize çok sevindim, teşekkür ederim neduk ve kelebek..
    Dakikadanönce; Kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  5. Torbadan benim de dikmem gerekiyor daha önce kutu yapmıştım ancak şişler artıkça sığmıyor torba daha kullanışlı oluyor.Ellerinize sağlık emeğinize sağlık.


    Sağlıklı, mutlu, sıcak, güzel bir hafta sonu geçirmeinizi diliyorum.

    Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  6. Belgin hanımcım, yorumlarımda sizin bu içten ve iyi dileklerinizi okuyunca yüzümde hep bir tebessüm oluyor çok teşekkür ederim. Bende size sağlıklı ve neşeli sevdiklerinizle birlikte bir haftasonu diliyorum.
    Şiş torbası bencede çok kullanışlı.
    Tavsiye ederim, sevgilerimle..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...