5 Ocak 2015

Bu sabah perdeleri açınca az olsada kar yağmış olduğunu görmek çok sevindiriciydi. Ben resimleyene kadar da o arkada gördüğünüz kadarı kaldı, eridi, eriyor. 
Olsun az da olsa bir başlangıç yaptı en azından, umarım gerisi de gelir. 
Yeniyıla kadar bitmesini çok istediğim ama hala elimde olan örgümle başbaşayız. Boş zamanlarda, şu ara pek olmasada o kısa arada derede vakitlerde birkaç sıra olsun örüyorum.
Peçete yapıştırılabilecek birkaç teneke kutum var, bir ara kaneviçelere el atıyorum, kenarlarına dantel geçirip runner şeklinde birşeyler yapmak var aklımda, kısaca yine daldan dala atlıyorum.
Yeni haftanız güzel olsun....

8 yorum:

  1. Cok farklı geldi bana da sabah karsilastigim görüntü. Özlemişiz. Bizim.buralar daha yuksek daha cok kar var. Bir de ben de daldan dala atliyorum her yer darmandaginik oluyor. Şu düzen işini bir tarifi var mı acaba :) İyi gunler

    YanıtlaSil
  2. Sanki Sümbül yanımda gibi kokusu çalındı burnuma hafiften :)

    YanıtlaSil
  3. mutlu yıllar deryacığım.ben de öyle daldan dala konuyorum.hiçbir işi bitiremiyorum:)izmir de çok soğuk.Aliağa'ya kar bile yağdı ama tutmadı.

    YanıtlaSil
  4. hep aynı yerde kalınca darlanıyor insan bence böylesi daha iyi :)

    YanıtlaSil
  5. Biz de Trabzon'da karı dört gözle bekliyoruz. Sahilde oturduğumuz için yağış şeklimiz yağmur oluyor. Cocuklar kar görsün ve oynasın diye yaylalara yakın yerlere götürüyoruz. Görseller öyle renkli ki faldan dala işi bize yariyor. Mutlu mesut seyrediyoruz Derya Hanım. Selamlar... Sevil

    YanıtlaSil
  6. Deryacım benzer postlar yayınlamışız,ben de senin gibiyim biraz ondan biraz bundan nasıl olsa başlanmış yarı bitmiş demek :)))

    YanıtlaSil
  7. bu sabah kalkınca kara doyduk ama değil mi :))

    YanıtlaSil
  8. pembe kreasyon; Düzen işinin tek tarifi ruh hali, bana göre tabi, ruhum iyiyse mutluve huzurluysa öyle güzel işler çıkıyor ki ortaya aksi halde ne bir iş tutturabiliyorum ne de yapabiliyorum :)

    Gonca; Müthiş bir koku bende çok seviyorum :)

    ebrulikedi; Karın yağmasını çok bekledik, çocuklarda özledi, doğanın toprağın ihtiyacı diyerek geçen yıl neredeyse hiç olmamıştı, ne güzel İzmirde kar pek kulağa aşina gelmiyor değil mi? işler güçler yorgunluklar o dağınıklıkların, daldan dala atlamaların tek sebebi

    Nilgün Komar; Bencede. Birde hal çare bulup her işi seve seve isteyerek yaptığım moda gelsem daha ne isterim :)

    Sevil hanım, teşekkür ederim, her daim güdüleyici ve destekleyici yorumlarınız için sevgiler... :)

    Smilena; Maşallah demeliyim önce sana, ben birşey yapmadan ordan oraya atlayıp duruyorum, sen çok ok güzel işler çıkarıyorsun, aynı yerde kalmıyorsun ama hepsi ortaya çıkıyor o yüzden bir kere daha maşallah.. :)

    Kesinlikle doyduk Nihancım süperdi o manzara :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...