13 Eylül 2014

Elimdeki tek çalışmalık işler birikerek kendi aralarında bir tekler takımı oluşturuyorlar. Yaptığım bir işte ikinciyi de yapmam çok nadirdir.  Şu ara yine arayış içindeyim, birşeyler yapsam ama ne yapsam diye. Boş durmayı bilmeyen ben yavaş yavaş öğrendim sanırım geçiş yapamadım bir türlü kendimi meşgul ettiğim işlere.
Eylül kendini hissettirmeye başladı, özellikle geceleri epey serin oluyor. Sıcacık sarınıp örtünüyoruz şu ara yazdan sonra pek iyi geliyor bu serinlikler ama şimdiden yeter artık yaz gelsin diyeceğimiz günleri de görür gibiyim, hiçbirşeyin uzun soluklusu yaramıyor insana. Acaba o çok sevdiğim yerlerde uzun uzun kalsam yaşasam nasıl olur çok merak ediyorum bıkarmıyım oralardan da?
Elime geçen her güzel kağıtla, desenle hemen defter kaplamışım, yapıştırmışım, epey olmuşlar. İçlerine hiçbirşey yazılmayan defterler.. Yazılsa ne çok şey var yazılacak, hayatımız roman olurmu bilmem ama epey bir sayfa doldurur gibi geliyor. Belki bir gün tığ ve ipten kaleme geçiş yapar yazarım birkaç satır defterlere, ama şimdilik dursunlar bir köşede.

3 yorum:

  1. Cabuk sıkılıyoruz sanırım herseyden. Sevdigimiz yerler de olsa kopamayiz sanirim aliskanliklarimizdan. Cicekli kaplanmis defteri cok guzel buldum. Yazmak guzeldir.

    YanıtlaSil
  2. derha hanımcım bekleriz
    http://mugeninlistesi.blogspot.com.tr/2014/09/4hobisever-blogger-el-emegi-etkinligi.html

    YanıtlaSil
  3. izmir hala çok sıcak.Aliağada oturduğumuz için akşamları seri serin oturuyoruz.ama daha üşümeye başlamadık.
    defterler ne güzel olmuş.o kağıtlardan bastırıp defterleri kaplayasım geldi gerçekten.öyküye yazdığım bir defter var.bazen onu okuyorum da insan unutuyor yaşadıklarını.yazmak güzel ,rahatlatan birşey.fırsat oldukça yazmalı.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...