2 Kasım 2010




Koltuk örtüm bitti, kenarları için farklı modeller denesemde kıvrılmadan durması için yine eski modelimi yapmak zorunda kaldım. Kullandığım ipler özellikle bu renkler biraz daha ince olduğu için kenarlar kıvrıldı bende son sırayı çift sıra örüp, bu şekilde son kenar süsü yaptım.
Birşeylerle oyalanmak sadece birkaç dakikasını alıyor desem abartmış olmam, bu hızda tüketince de sürekli oyalanacak birşeyler bulmak ve yaratmak konusunda zorluk çekiyorum. Ben yaratıcılık konusunda taklalar atarken seveceği şeyleri bazen yakalıyoruz. Baloncu gibi.
Bugün hava güzel bizde güne oldukça erken başladık. Dışarı çıkacağız dediğimde kuzu ilk olarak ne renk ve ne model araba istediğine dair bilgilendirdi beni. Bana oyuncak araba almaktan fenalık gelirken, o sanki ilk arabasını alacakmışcasına heyecanlı.

4 yorum:

  1. çok güzel olmuş güzel günlerde kulllan

    YanıtlaSil
  2. bütün ötekiler gibi bu da çok güzel olmuş arkadaşım.bu modelin en hoş tarafı renk seçimi ve ara geçişlerle hepsinin birbirinden farklı durması bence.binlerce kez yapılsa bıkılmaz diye düşünüyorum.haksız mıyım:)ellerine sağlık koltugun da gözü aydın olsun diyorum:)ah bu oğlanlar bende de 10 yaşında var bi tane ,tarz aynı hiç değişmiyor:)2 haftadır bayram hediyesi olarak uzaktan kumandalı araba konusunu işliyoruz:))hıh bi de farklı model çanta dikbilir miyim? dikebildiklerim blogdakiler şimdilik.ama nasıl bi model düşündügünü bilebilirsem belki de başarabilirim:)çok selam.

    YanıtlaSil
  3. canım ellerine sağlık bnde bugün çeşit çeşit yün aldım aynısından başlamayı düşünüyorum hayırlısı bakalım

    YanıtlaSil
  4. Gönül: Çok teşekkürler.
    Leyya craftmania; Teşekkür ederim gerçekten de bıkılmıyor ben ördükçe örüyorum. Bu çocuklar hangi yaş olursa farkemiyor galiba :)
    violet; Teşekkürler, kolay gelsin
    merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...