31 Ekim 2010

Böyle bir makaralık yapacağız, ahşap projemiz rafta bekliyor. Sonra hayalimdeki gibi olmasa da ona yakın bir çalışma odası istiyorum. Bütün malzemelerimle yayılabileceğim, beğendiğimi yapıp yerleştireceğim gibi. Önce dikdörtgen bir masa lazım bana. Arayıştayım. Yine eski model bir şey istiyorum torna ayaklı falan. Bitpazarına epey bir ziyaret yapacağım galiba bu uğurda, bakalım şansıma bir şey denk gelirse.


Puantiye ve pütikareler peşindeydim yine dün akşam, kare kare birleştirdim kalan kumaşlardan, bu arada acilen yeni kumaşlar edinmeliyim stoklar tükendi. Şu ara yine arayıp ta bulamadığım yazı baskılı kumaşlar da aklım. Ankara 'da veya sipariş verebileceğim Ankara dışı adresleri bilen arkadaşlara önemle duyurulur.


Bu blogda çok güzel örgüler ve duvara asılan yine örgüden aksesuarlar var, bende kumaş olanını dün denedim, şimdi sıra örgü çiçeklerden bir duvar aksesuarında (soldaki resim). Sağ resimdekileri de çok beğeniyorum ancak o modelleri yapabilirmiyim bilmiyorum. Çalışma odamız tamamlanınca epey süslü olacak gibi.


4 yorum:

  1. yeni odanın fotoğraflarını merakla bekliyorum deryacığım, süsler güzel olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. atölye nott; Teşekkür ederim, biraz uzun sürebilir odanın hazırlanışı çünkü çok ağır ilerliyor :)

    YanıtlaSil
  3. Makaralık fikri harika.Bende çok beğendim.

    Sevgiler*

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...