17 Ekim 2010



Battaniyemde son 12 sıra, serdim koltuğa şöyle bir enden bir boydan poz verdik. Bitsin bitsin derken şimdi bitmeye az kaldı, düşünüyorum bundan sonra ne yapsam diye..

Emaye üreticilerine sesimizi duyursak emaye severler olarak, hep tencere ve çeşitleri yerine böyle kupalar, sürahiler ve kovalar yapsalar ya.

7 yorum:

  1. canım bu battaniye çok güzel olmuş,renkleri çok güzel uymuş, eline sağlık, modeli nedir acaba,detay verirsen çok sevinirim

    YanıtlaSil
  2. violet; Teşekkür ederim. Model bir üçlü trabzan ve bir delik şeklinde devam eden bir örnek.

    YanıtlaSil
  3. Battaniyeni güle güle kullan.ipin cinsini yada markasını yazarsan sevinirim, tüylü ipler ilerde sorun oluyor malum merserize de çok kalın ve ilerlemiyor, bebe yünü mü alsam acaba..
    Emayeler hakkındaki isteğine canı gönülden katılıyorum..

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim İffetcim, ben iplerle ilgili bir post hazırladım dene bence çok rahat öreceksin ve memnun kalacaksın. sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  5. battaniye çok güzel olmuş, darısı başıma:))emaye konusunda kesinlikle katılıyorum.

    YanıtlaSil
  6. atölye nott; Çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
  7. blogunuza bayıldım:)))örgüleriniz işlemeleriniz hepsi birer harika.emaye kaplar tek kelimeyle mükemmel.annemin mutfağında emaye tencere kova kupa(onların tabiriyle maşrapa)sahan bolca mevcuttu.şimdi ne oldu hiç bir fikrim yok.beni o günlere götürdünüz.siz nerden temin ediyorsunuz?başarılar.kucak dolusu sevgiler.BAHAR.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...