21 Ocak 2018

Üzerinde karın eksik olmadığı yer Elmadağ. Çınar'ın kar özlemini giderdik, doyasıya kaydı. Ben tırmanabildiğim kadar tırmandım. Bembeyaz manzara çok güzeldi. Bunca yıldır ilk defa geliyor olmamız ilginçti neden daha önce gelmedik ki diye hayıflandık, sonra bir sonraki gelişimiz için planlar yaptık bir sucuk-ekmek partisi de fena olmazdı :)

14 yorum:

  1. Biz de gitmedik hala...Aslında büyük eksiklik. Bunu fotoğraflara bakınca daha iyi anladım.

    YanıtlaSil
  2. Oh wow! Such wonderful pictures. Looks like it was a great day out!

    YanıtlaSil
  3. İstanbul'da kara hasret kaldık , hem içim gitti , hem çok sevdim .

    YanıtlaSil
  4. Çok güzeellll ♥
    Bu sene hasret kaldık kara, ki normal şartlarda işe geliş çilesi çektiğim halde ben sevmem fazla. Bu sene bana bile özletti kendini :)

    İyi tatiller, mutlu haftalar

    YanıtlaSil
  5. Atölye kedi; Gitmenizi tavsiye ederim çok güzel, öyle uzak da değilşimdi şehirde az sonra dağda kar kaplı mekandasınız, ama sıkı giyinin çok soğuktu :)

    YanıtlaSil
  6. Demir somyanın altı; Çok güzeldi, dilerim beklenen heryerde yağar ve bitirir bu özlemimizi :)

    YanıtlaSil
  7. Şebnemcim ulaşım olarak gerçekten çok zorladığı zamanları hatırlıyorum allah kolaylık versin o durumlarda yürüyerek eve geldiğimizi hatırlarım zorluğu da var güzelliği de bakarmısın nasıl aratıyor yağmayınca, sizede iyi tatiller :)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba Derya Hn,
    Mısır ekmeğini denedim.Güzel olmadı.Sanki içerinde rendelenmiş havuç var gibi oldu tatsız tuzsuz.Bir de soğuyunca ufalandı.
    Unum fabrikasyon değildi:)
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  9. Adsız; Üzüldüm hazır un veya diğeri bende ikisinde de dediğiniz gibi bir sonuç yaşamadım defalarca da yaptım ama neden sizinki öyle sonuçlandı bilemedim :(

    YanıtlaSil
  10. Deryacım ne güzel manzara, biz de hala Uludağ'a çıkmadık:))) gerçi kar geliyormuş :))

    YanıtlaSil
  11. Süper görünüyor. Dağ havası deniz havasından bile iyi geliyormuş bünyeye. Bizzat yaşamışsınız:)

    YanıtlaSil
  12. Kitanacım çok sevindim yorumunu görünce hoşgeldin :) Doğma büyüme Ankaradayım bende daha bu yıl gördüm ve o kadar uzak da değil :) Kar geliyorum geliyorum diyor bakalım gelecek mi çok bekletti bu yıl, öpüyorumm ;)

    YanıtlaSil
  13. zeugma; Gerçekten güzeldi, epey bir tırmandım karda gırç gırç yürümek ayrı bir keyif o uçsuz bucaksız görünen beyazlık, içinize işleyen soğuk, güzeldi gerçekten :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...