23 Ekim 2017

Geyikli yastığımı dün akşam tamamladım. Cumartesi kırmızı-kahve iklisine uyduğunu düşündüğüm kumaşları bulunca daha fazla beklemek istemeyip yatmadan önce diktim. Vakit yaratıp Ulus'a gitmeli ve pazen kumaşlara göz gezdirmeliyim. Aklımda bir yelek var eğer yapabilirsem.
Yeleğimiz de bitti.

Birkaç ilmek daha atsaymışım bende giyebilirmişim, biraz büyükçe oldu. Evdeki düğmelerden de uydurduk artık giyilmeye hazır.
İyi haftalar....

10 yorum:

  1. Yelek çok yakışmış. Güle güle giysin, büyük olması iyidir bence:)
    Geyikli yastık da her zamanki gibi çok hoş, elinden çıkan her iş gibi:)

    YanıtlaSil
  2. Ay tipe bak, çok da yakışmış, ellerine sağlık Derya :)))

    YanıtlaSil
  3. Geyiğin bitmiş hali yaşasın :)
    Çok güzel olmuş, emeğine sağlık... Çiçekler içinde çok güzel durmuş ♥

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkürler Semicim, bencede rahat olur bol olunca :) yastığımı beğenmene çok sevindim :) o hoşluk sana ait bence, güzel bakan insanlara..

    Teşekkür ederim Nihancım ;)

    Oytunla hayat; Çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  5. Deryacım, yastık da harika, yelek de... Zaten senin bu istikrarın ve hızlı sonuçlarına bayılıyorum yıllardır. Maşallah canım. Çınar da ne güzel gülümsemiş, çok öptüm onu. Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim Ececim :) hadi yazmamışsın, bekliyorum bloğunu.

    YanıtlaSil
  7. Yelek çok yakışmış minik kuzuya :) Yastık da şahane ellerine sağlık. Kumaşları Ulus'ta nereden alıyorsun ? Ben sadece izmir Caddesini biliyorum kumaş satın alacak yer olarak.

    YanıtlaSil
  8. Ezgicim çok teşekkür ederiz:) Yorumunu okuyunca kale tarafına gitmediğini düşündüm eğer gitmediysen henüz havalarda güzelken bir haftasonu mutlaka gitmeni öneririm, orada kaleye paralel sokakta (Çıkrıkçılar yokuşu) kumaşçılar vardır, oradan ve birde kaleye çıkan yokuşta da (koyunpazarı) birkaç yer var. Yine o çevrede çok güzel el sanatları dükkanları bulabilirsin, Pirinçhan ve ona çok yakın Ahiler El Sanatları Merkezini var ve antikacılar.. Farklı bir atmosferdir seveceğini düşünüyorum. Birde aşağıda Hamamönü'nü de gezmeni isterim. Buraya her zaman gidemiyorum o yüzden bende çoğunlukla İzmir caddesinden alıyorum ama Ulus benim için çok daha keyifli bir yer, ara ara gitmeden duramam :)

    YanıtlaSil
  9. Kaleye bir kere gitmiştim ilk geldiğimde fakat dediğin yerlere gitmemiştim. Sadece kaleyi gördüm. Oh harika görülecek yerler var şahane :) Çok teşekkür ederim Derya'cım, dediğin yerlerin hepsini not aldım.. En yakın zamanda inşallah.

    YanıtlaSil
  10. Yelek çok güzel olmuş Deryacım ellerine sağlık Çınar da sağlıkla mutlulukla giyinsin...

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...