23 Şubat 2015

Güzel birşeyler olsa, yarınlara dair, hayata, yaşama dair.......

8 yorum:

  1. Yastıklar harika ellerinize sağlık,güllü olan kanaviçe midir?

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı geceler Derya Hanım. Uzun zamandır yorum birakamadim size. Son yaşanan olay iki kız çocuk annesi olarak hayat enerjimi oldukça düşürdü, ama her gün blogunuzu ziyaret ettim, yaptıklarınızı takdir ettim. Hâlâ uzun yastık kullanmanız ne güzel. Bilirsiniz eskiler tekli yastiklara küstüm yastigi derler. Önündeki güllü kirlente ne demeli! İçimi açtınız. Bir yastıkta kocayın. Selamlar. .. Sevil

    YanıtlaSil
  3. Smilena, umut kaldı sadece.

    Miskin ve beceriksiz, Güllü olan baski, işleme değil, English homelarda bulabilirsiniz üstelik şu ara indirimler.

    Sevil hanım, sizi cok iyi anlıyorum allah korusun hepimizin yavrusunu, dünya nereye gidiyor böyle, Eskileri özlememek elde değil bugunler malesef daha iyi zamanları aratiyor. Bizden de sevgilerle...

    YanıtlaSil
  4. O uzun yastık nasıl zarif, nasıl sevilesi :) Niye kalmadı ki onlar artık? Kenarları da dantelli, mis gibi, miss, ferah uykularınız olsun :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. çok güzeller ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  6. Çınar'ın kokusunu içine çekmek ilaç olabilir sana, ben daralınca öyle yapıyorum bir nebze iyi hissettiriyor Deryacım. Yastık nasıl nostaljik:)
    Bu son görseldeki çıktılar çok güzel, nereden sorabilir miyim?

    YanıtlaSil
  7. Esen; Çok teşekkürler.. :)

    meri; teşekkür ederim..

    Kitanacım, kesinlikle aynıymış ilaçlarımız :) çıktılar googledan ararken rastgele önüme çıkan resimler, ben onları istediğim gibi büyüttüm. Yollayabilirim istersen maille.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...