21 Kasım 2014

İtiraf etmeliyim ki şu ara yazacak da yapacak da bir şey bulamıyorum. 2008 Kasımından beri bilfiil yazıp örmüşüm belki biraz dinlenme vaktidir artık.
İyi haftasonlarınız olsun...

2 yorum:

  1. Bir karamsarlık mi seziyorum, blogu mu kapatiyorsunuz yoksa? Aman tövbe deyin Derya Hanim. Burada yeni postlarinizi bekleyen biri var. Selamlar... Sevil

    YanıtlaSil
  2. Karamsar yazılar yazmaya cesaretim yok aslında Sevil hanım olduğu gibi görünmeyi ve öyle davranmayı seven birisiyim ama blog baskısı nedeniyle artık ya yazmamaya yada işte sezilecek oranda belli belirsiz yazmaya başladım :) Halbuki karamsarda yazılır neşelide hayat gibi, kim her zaman mutlu yada herzaman üzgündür ki? gelir geçer, geçmesi bazen paylaşılınca daha kolay olur ama insanların birilerini olduğu gibi kabul etmesi öyle zor ki illaki sahte veya öyleymiş gibi olunması isteniyor. Yanlış anlamayın sözlerim sizin yorumunuza değil, öyle geridönüşler var ki nasıl böyle yazarsın böyle yazacaksan bilmem ne yap diyecek kadar hadsiz ve terbiyesiz. İnsanın özeli, özel alanı, özgürlüğü gerçekten hikaye oluyor bazen bu anlamda saygı sıfır. Ohh burdan dahi olsa birparça içimi döktüm, bazen çok bezdirici oluyor bizim istediğimiz gibi biri ol diyenler, kızıyorum ama bu pireye kızıp yorgan yakmak olur gibi geliyor beni sadece onlar okumuyorki sizler gibi değerli insanlarda okuyor diyerekten şimdilik çok sevdiğim el işleri, mutfağımı ve fotoraflarımı paylaşmaya devam ediyorum.. buralardayım her zaman beklerim sevgilerimle..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...