15 Şubat 2013

Vakit buldukça hemen örmeye başlıyorum. Çiçek yastık devam ediyor. Havaların da iyi gitmesi bol bol dışarılarda vakit geçirmemize sebep oluyor. Ev hakettiği ilgiyi ne zaman görecek bakalım.
Yine hep karbonhidratlar üzerinden gittim bu hafta. Anne oğulun boza keyifleri var çizgi film eşliğinde. Şu ara patates kızartmasına da makarnaya da fena sardık ne yapacağız bilmiyorum. Allahtan ablamın kemik sulu çorbaları var da kuzu açısından vicdan yapmıyorum fast food yiyip duruyor diye. Kendimi de koyverdim gitti,  arada bir sabah sporu yapmak için yanıp tutuşuyorum, yürüyüş yapmayı özledim. Sabah sabah sevimli köpeklerden korkmasam çıkıcam erkenden sokağa.
Keyifli haftasonları dilerim...

11 yorum:

  1. Size imreniyorum. ne güzel örüyorsunuz çeşit çeşit .Kolay gelsin canım.Oğluşunu da yanaklarından öpüyorum.Mutlu hafta sonları sizede..

    YanıtlaSil
  2. olur arada öyle şeyler.. havalar açsın biraz fazla yürürsün olur biter :)

    YanıtlaSil
  3. Bi gayret bitir şu çiçek yastığı da kafan rahatlasın :)
    Makarnaya birşey diyemeyeceğim, ben de dayanamıyorum ama patates kızartmasını daha az yağlı yapmak için fırın kullansan diyeceğim. Hem istediğin baharatı da ekleyebilirsin. Az bir yağla harmanlayıp, yağlı kağıt serdiğin tepsiye yay ve pişir. İşte olduuu :))
    Bol örgüler, yünler, dinlenmeler, keyifler canım.

    Haaa Kartopu Yünleri sana sponsor olmalı. Sevgililer günü hediyesi yolladılar mı? Aaa, ben bir söyleyeyim bakiiim ;)

    YanıtlaSil
  4. kış mevsimi biz bayanlara yaramıyor deryacığım hareketsizlik sebebiyle kilo problemi yaşıyoruz..hayırlısı bakalım.çiçek yastık çok güzel görünüyor..bitmesini merakla bekliyorum...kuzucuğu kocaman öpüyorum sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Çiçek ne güzel olmuş:)
    Bu makarna nedir, daha önce görmemiştim.
    Ocakta köşede duran minik emaye kap beni eskilere götürdü,üzerinde ayçiçekleri var değil mi:) annemin seti vardı, büyük tenceresinde yoğur mayalardı:)

    YanıtlaSil
  6. bu aralar ben de koyverdim gitti, şu da geçsin bu da gitsin başlayım dedikçe özel günler bitmiyor, diyet bir türlü başlamıyor :( ben ı beyaz çiçek motifine bayıldım canım bu arada, eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  7. ayşen yörükoğlu15 Şubat 2013 05:59

    derya hanım benden de size mutlu hafta sonları dilekleri gelsin:)

    YanıtlaSil
  8. canan; İnanın imrenilecek yanım yok, perişanım, tembelim iki arada bişey yaparsam şu aralar sadece o, eski günlerimi görecektiniz :) teşekkür ederim..

    Nilgüncüm iyi dedin öyle yaparım diye kendime bir bahane daha buldum ya bu arada :)

    Edacım bitirecem yüzsüzlük ettim ama bir ören çıkmadı :) iş başa düştü yapacam artık, fırında patets yapıyorum yapmazmıyım ama tavadaki daha hoşuma gidiyor kaçamak yapıyorum :) Kartopuyla hemen konuş bugüne kadar konuşmamam hata aşkolsun :) mutlu haftasonları..

    Fatmacım bende merakla bekliyorum bitecek inşallah ,sevgiler.. ;)

    Kitanacım, o emaye tencere eskilerden evet, bende kapaksız büyük bir tası var hoşaf seti, eskiden pek yaygınmış, bu makarna barillanın, merak ettik denedik fena değil, fazla irice oluyor tabi pişince.

    Nihancım, diyet yapma zaten, yediklerimize birde hareket etmeye dikkat etsek yeter bence diyet asabi yapıyor beni snei bilmem, çiçek yastık biter inşallah :)

    Teşekkür ederim Ayşencim sizede iyi haftasonları dilerim ;)

    YanıtlaSil
  9. hi, Derya! I'n glad to find your crochet progressing :) Keep it up!
    What is in the bottle? Looks nice.
    have a nice weekend!
    Anna

    YanıtlaSil
  10. Dear Anna I hope flower pillow a little lazy right now I started the project because it works without interruption ends remains a half-bottle of the drink called "Boza" this drink millet, corn or wheat, the winter season is something special. I love you very much my son. See you soon ..

    YanıtlaSil
  11. şu kase..
    bana çocukluğumu hatırlattı.
    gül deseni yoktu üzerinde yalnız
    babannem yeni sağıp kaynattığı süte köy ekmeği doğruyor üzerine şeker serpiştiriyorum.
    güzel günlerde kullanın ;))

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...