25 Kasım 2010

Ankara'nın ruh halimizle örtüşen yağmurlu ve bulutlu havasını kaçırmadık ve bugün dışarı çıktık. Yer yer sağnak yağışlıydı, arada bir yüzünü gösteren güneşle kesilen yağmurda ıslandık akabinde çıkan gökkuşağını izlerken mutlu olduk. Fotoğraf makinemizin yanımızda olmayışına ve kaçırdığımız karelere hayıflanırken, sadece kendi zihnimizde kaldı bazı kareler. Kitapçıları gezdik bir süredir alsam okusam dediğim kitabımı aldım nihayet.

İstisnasız duraklarımızdan biride oyuncakçılardı tabiki, evde bilmem kaçıncı olacak arabalardan birini almamak için binbir ilginç bahane ile ilgimizi başka şeylerde topladık ve artık içimiz dışımız Caillou olsada birde dergisini aldık, biraz da puzzle. Her ne kadar bu tarz bir alışverişle eve döndüğümüzde kendine birşey alınmamış gibi hissetse de kuzum, artık rotamızı başka yönlere çevireceğiz ben kararlıyım.

Yuvarlak yastığımda bitti, bugün kumaşları da alındı, arka yüzleri dikilmeyi bekliyor ikiside. Akşam renklerini ve modelini sevdiğim bu modelden birde mutfak için tutaç yapmaya karar verdim.

3 yorum:

  1. Kitabı not aldım.

    Tığ işleri de harika

    Son yazıma bakar mısınız? Size bir mesajım var.

    YanıtlaSil
  2. ya bu puantiyeli mug ve altındaki kumaş nereden alındı yaaaa...bayıldımmm

    YanıtlaSil
  3. ebru; Mug mudo'dan, örtü Ulus Pirinçhan- Begüldan 'dan :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...